◄ هيچ سارقی در دنيا برای ورود به حرز منزل و يا محل کار اقدام به شکستن درب ورودی نمي نمايد چرا که نه تنها احتياج به ابزارهايي چون تبر، پتک و يا اهرمهای قوی خواهد داشت که طبيعتا حمل و استفاده از آن در واحدهای آپارتمانی بسيار مشکل ميباشد بلکه استفاده از اينگونه ابزارهای سنگين ضمن ايجاد سر و صدای زياد، نياز به قدرت بدنی و زمان کافی نيز خواهد داشت که با توجه به انجام عموم سرقتها توسط افراد معتاد، ورود به حرز منزل، محل کار و يا ديگر اماکن مورد نظر سارقين از طريق تخريب درب ورودی به ويژه در اماکنی که امکان ايجاد سر و صدا نميباشد عملا غير ممکن تلقی مي گردد، لذا سارقين هميشه فقط اقدام به دستکاری و يا تخريب قفل نصب شده بر روی درب مينمايند، پس چنانچه درب مورد استفاده در ورودی منازل و اماکن اداری يا تجاری حتی از فولاد مخصوص ضد برش و ضد اسيد ساخته شده و نيز مجهز به قفلهای متعدد حتی ساخته شده بر اساس تکنولوژی روز دنيا باشد، باز هم به صرف قابل دسترس بودن توسط سارقين قابل نفوذ ميباشند، اگرچه ممکن است نصب چند قفل بر روی درب زمان بيشتری از سارقين تلف نمايد ولی ورود آنها را به حرز منزل و محل کار غير ممکن نميسازد، ضمن اينکه نصب قفلهای متعدد بر روی درب نه تنها باعث تضعيف درب ميگردد بلکه گاها موجبات ايجاد مشکلات غير قابل پيش بينی برای صاحبان اماکن مسکونی، اداری و تجاری گرديده چرا که علاوه بر صرف زمان بيشتر به منظور باز نمودن چند قفل، ممکن است سيستم مکانيکی و يا الکترونيکی يکی از قفلها در زمان دستکاری سارقين و يا حتی به صورت عادی نيز غير قابل استفاده شده باشد، ليکن قفل الکترونيکی، هوشمند و100% ضد سرقت ما به دليل غير قابل دسترس بودن به رويای مالکين و کابوس سارقين مبدل شده است چرا که نه تنها نياز به نصب قفلهای متعدد را از بين برده بلکه به دليل نصب آن در پشت درب وردی از داخل آپارتمان، بدون امکان هرگونه دسترسی فيزيکی، تخريب و يا هرگونه دستکاری قفل را توسط سارقين عملا غير ممکن ميسازد، لذا ميتوان از آن به عنوان تنها قفل الکترونيکی، هوشمند، 100% ضد سرقت و همچون نگهبانی قدرتمند، قابل اطمينان و گوش به فرمان به منظور حفاظت از جان، ناموس و اموال خانواده در مقابل سرقت و ديگر جرائم و جنايات ناشی از ورود سارقين به حرز منزل و يا محل کار ياد نمود►
 
سرقت از منزل حتی در زمانی که صاحبخانه در منزل حضور دارد

دو سارق حرفه یی که با شگردی خاص به منازل مسکونی دستبرد می زدند پس از دستگیری به ۳۰۰ فقره دزدی اعتراف کردند

ساعت چهار بامداد نخستین روز آذرماه سال ماموران کلانتری ۱۳۱ شهرری مطلع شدند اهالی خیابانی در محدوده استحفاظی آنها یک سارق را دستگیر کرده اند. آنان با حضور در محل ضمن بازداشت متهم ۲۷ ساله به نام ایمان، اظهارات مردی را به ثبت رساندند که مدعی بود سارق دستگیر شده قصد داشت از منزلش سرقت کند. این مرد گفت؛ من و اعضای خانواده ام خواب بودیم که ناگهان با شنیدن صدایی مهیب بیدار شدم و با جست وجو در خانه، ایمان را مشاهده کردم که سرگرم جمع آوری طلا و جواهرات و سایر وسایل باارزش بود. بلافاصله با داد و فریاد سایر اعضای خانواده را به کمک طلبیدم. پس از آنکه در اجرای نقشه اش ناکام ماند به سرعت پا به فرار گذاشت ولی دست از تعقیبش رنداشتم و در کوچه از همسایه ها کمک خواستم و سرانجام وی را دستگیر کردیم.

پس از انتقال جوان ۲۷ ساله به کلانتری مشخص شد وی به ماده مخدر کراک اعتیاد دارد و شش بار به جرم سرقت از منازل به زندان رفته است. با افشای سوابق کیفری ایمان از آنجا که احتمال داشت وی جرائم دیگری نیز مرتکب شده باشد در اختیار پایگاه نهم پلیس آگاهی تهران قرار گرفت و افسران پلیس آگاهی به تحقیق درباره فعالیت های این متهم پرداختند. آنان در جریان بررسی های خود با حجم زیاد پرونده های سرقت شبانه از منازل مواجه شدند که در تمامی آنها دزدان هنگام حضور اهالی خانه در منزل اقدام به دزدی کرده بودند. تشابه شیوه این سرقت های سریالی با شگرد ایمان سبب شد ظن پلیس مبنی بر اینکه متهم دستگیر شده در تشکیل این پرونده ها دخیل بوده است، قوت گرفت و ماموران پس از آنکه دریافتند وی معتاد به کراک است دیگر تردیدی درباره اینکه ایمان جرائم بیشتری انجام داده است، به خود راه ندادند. به همین دلیل به بازجویی های فنی - پلیسی از جوان ۲۷ ساله پرداختند. وی چندین فقره دستبرد به منازل مسکونی را گردن گرفت و گفت به همراه جوان ۲۰ ساله یی به نام سعید دزدی ها را انجام می داده است. شگرد این دو سارق حرفه یی به این شکل بود که پس از شناسایی منازل مورد نظرشان بین ساعات ۴ تا ۷ بامداد وارد خانه ها می شدند و در حالی که اعضای خانواده خواب بودند وسایل باارزش و کم حجم را به یغما می بردند.

اعترافات ایمان دور تازه یی از تحقیقات پلیسی را کلید زد. این بار کارآگاهان درصدد برآمدند همدست ۲۰ ساله وی را که از زمان دستگیری ایمان خانه اش را ترک کرده بود به تله بیندازند. سرانجام ۱۷ روز پس از دستگیری نخستین متهم پرونده، سعید نیز در خانه جدیدش در خیابان مولوی تهران بازداشت و به پلیس آگاهی منتقل شد.

سعید که او نیز معتاد و دارای دو فقره سابقه کیفری بود به سرقت از منازل اقرار کرد و گفت که او و ایمان کالاهای مسروقه را به هفت مالخر مختلف می فروختند. بعد از آنکه هفت مالخر نیز بازداشت شدند بار دیگر بازجویی از دو دزد اصلی از سر گرفته شد تا جزئیات بیشتری از جرائم آنها به دست آید. سعید و ایمان در این مرحله از تحقیقات به سرقت از ۳۰۰ خانه در مناطق شهرری، خیابان پیروزی، رسالت، تهرانسر و ورامین اقرار کردند

ایمان که طراح اصلی این دزدی ها بود در تشریح نحوه سرقت به ماموران گفت؛ پس از شناسایی منازل مسکونی مورد نظر قفل درهای ورودی را تخریب می کردیم و وسایلی همچون طلا و جواهرات و وجوه نقد را به سرقت می بردیم اما چند بار هنگام سرقت اهالی خانه بیدار شدند و ما را به شدت کتک زدند و دستگیر کردند ولی هر دفعه با اعلام اینکه اولین بار است به دزدی آمده ایم و مشکلات مالی و ناچاری ما را به این راه کشانده است، ترحم شاکیان خود را جلب کردیم و توانستیم آنان را قانع کنیم موضوع را به پلیس اطلاع ندهند. ایمان در حالی که به چنگ آوردن مبلغی حدود ۲۰۰ میلیون تومان را در این سرقت های سریالی پذیرفته بود، ادامه داد؛ من به شدت به کراک اعتیاد دارم و هزینه مواد مخدرم ماهیانه به سه میلیون تومان می رسد، به همین دلیل چاره یی جز دزدی نداشتم و هر بار که از زندان آزاد می شدم دوباره به کار سابقم بازمی گشتم


در ادامه بازجویی ها سعید نیز جزئیات تمامی سرقت های ارتکابی اش را شرح داد و گفت؛ در موردی دیگر پس از ورود به خانه یی در خیابان پیروزی جهیزیه تازه عروسی را که قرار بود روز بعد به خانه شوهرش فرستاده شود، یکجا ربودیم و از این طریق ۱۰ میلیون تومان به دست آوردیم. بعد از آ ن دو سرقت بزرگ خود، یک بار مبلغ ۱۰ میلیون تومان و بار دیگر ۸ میلیون تومان طلا و جواهرات به یغما بردیم اما به جز این سرقت ها در بقیه موارد ارزش اموال مسروقه رقم چندان قابل وجهی نبود.
در ادامه بازجویی ها سعید نیز جزئیات تمامی سرقت های ارتکابی اش را شرح داد و گفت؛ در موردی دیگر پس از ورود به خانه یی در خیابان پیروزی جهیزیه تازه عروسی را که قرار بود روز بعد به خانه شوهرش فرستاده شود، یکجا ربودیم و از این طریق ۱۰ میلیون تومان به دست آوردیم. بعد از آ ن دو سرقت بزرگ خود، یک بار مبلغ ۱۰ میلیون تومان و بار دیگر ۸ میلیون تومان طلا و جواهرات به یغما بردیم اما به جز این سرقت ها در بقیه موارد ارزش اموال مسروقه رقم چندان قابل وجهی نبود.
 

با اتمام تحقیقات پلیسی پرونده ایمان و سعید به مرجع قضایی ارجاع شد و در حالی که ۱۲۰ مالباخته شناسایی شده بودند و تلاش برای پیدا کردن سایر شکات ادامه داشت سارق ۲۷ ساله به خاطر عوارض ناشی از اعتیاد دچار بیماری کلیوی و راهی بیمارستان شد و هم اکنون تحت دیالیز قرار دارد.سرگرد محمد نظری رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس آگاهی تهران بزرگ دیروز از افرادی که با این شگرد اموال شان به سرقت رفته است درخواست کرد با در دست داشتن مدارک اولیه برای پیگیری موضوع به پایگاه نهم پلیس آگاهی مراجعه کنند.

سرقت از منازل و محل کار در طی تعطيلات

بزرگترين سرقتهای قرن

© Secupro Consulting & Investigations Inc. All rights reserved.
Privacy Policy, Contact Us